PRIMA PAGINĂ » Arges » CONFLICT ÎNCHEIAT TRAGIC. UN TÂNĂR A DECEDAT A SPITAL DUPĂ CE A FOST LOVIT CU UN TOPOR ÎN CAP

CONFLICT ÎNCHEIAT TRAGIC. UN TÂNĂR A DECEDAT A SPITAL DUPĂ CE A FOST LOVIT CU UN TOPOR ÎN CAP

de Andrei Oprescu
2 vizualizări

Un conflict aparent banal s-a încheiat tragic în localitatea Popești din Argeș. Șase tineri s-au luat la bătaie cu topoarele. Doi dintre ei, frați, și-au chemat și tatăl în ajutor. La un moment dat, unul dintre ei l-a lovit pe Radu, un tânăr de 23 de ani, cu un topor în cap.

Tragedia s-a petrecut în localitatea Popești din Argeș. Conflictul a izbucnit duminică noaptea când două grupuri de tineri s-au întâlnit, iar neînțelegerile mai vechi au dus la un scandal monstru. Se pare că scandalul a izbucnit după ce tânărul de 23 de ani, care se afla alături de alți trei prieteni și niște fete, în satul Purcăreni, a dat nas în nas cu doi frați de 19 și 24 de ani. Cei doi frați și-ar fi chemat în sprijin tatăl. La un moment dat, unul dintre aceștia l-a lovit pe băiatul de 23 de ani cu toporul în cap. Radu a fost transportat de urgență la spital, în comă, însă a mai trăit doar o zi. Rana i-a fost fatală. Cei doi frați de 24 și 19 ani și tatăl lor de 53 de ani au fost chemați la audieri.

Din cercetări s-a stabilit ca tânărul de 19 ani ar fi condus un autovehicul neînmatriculat, fără a poseda permis de conducere. Cei trei bărbați acuzați de omor rămân în arest pentru 30 de zile.

sursa: Sursata.ro

Comenteaza

comentarii

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe