CONSILIER SUPERIOR ÎN MINISTERUL PĂDURILOR , REȚINUT, DUPĂ CE A ACCIDENTAT O COPILĂ PE TRECREA PENTRU PIETONI, INDIVIDUL ERA BĂUT!

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Stan V. este consilier superior la Garda Forestieră București, în subordinea directă a Ministerului Apelor și Pădurilor.  Funcția superioară nu l-a ajutat în fața agenților rutieri de la Poliția Alexandria care l-au „înfundat” așa cum merita, pentru faptele comise.
Ieri, după ce a lovit o fetiță pe trecerea de pietoni, trecere situată la intersecția străzii Doctor Stâncă cu strada Libertății, din Alexandria, a plecat. Pur și simplu!
Consilierul ministerial s-a urcat la volanul mașinii personale , un Renult, în jurul prânzului, cu alcoolul în sânge. La intersecția cu strada Libertății a virat stânga, moment în care a lovit o fetiță pe trecerea de pietoni. 
Copila traversa regulamentar, împreună cu alți trei copii mai mici, care veneau de la școală…a reușit să-i împingă pe micuți în ultimul moment, dar ea nu a scăpat de lovitura mașinii manevrată de individul băut. Șoferul a plecat de la locul accidnetului, dar s-a întors la fața locului, în scurt timp, și privea de pe scările magazinului din colț cum polițiștii caută autorul.
A fost recunoscut de oameni, după mașină, pentru că individul s-a întors la fața locului cu autoturismul implicat și cu un far spart, pe care, cel mai probabil nu l-a observat.
Când a fost luat la întrebări, a negat că el ar fi autorul. 
Însă o bucată din farul spart, ridicată de polițiști de la fața locului, s-a potrivit perfect la farul spart al mașinii sale. Tot pe mașină era înca proaspătă urma rămasă de la mâna fetiței, în momentul loviturii. 
Când nu a mai avut încotro, a recunoscut, dar s-a și apărat, susținând că nu și-a dat seama că a lovit un copil, el a crezut ca „era o pungă”.
Consilierul avea o alcoolemie de 0, 39 mg/l alcool pur în aerul expirat.
A fost ridicat de polițiști și condus la spital pentru recoltarea probelor biologice de sânge, apoi la audieri.
Stan V. a fost reținut, iar acum se află în arestul IPJ Teleorman.
De această dată, individul a comis, în mai puțin de 10 minute, aproape toate infracțiunile prevăzute la regimul rutier: vătămare corporală din culpă, părasirea locului accidentului, conducere sub influența alcoolului, conducere cu permisul sudpendat. Nu este prima dată când se urcă băut la volan.
A fost trimis în judecată, anul trecut, pentru alcoolemie peste limita admisă, astăzi, urmând să se pronunțe instanța în această cauză, ajunsă la final.

SURSA: totalimpact.ro

Comenteaza

comentarii

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Recomandarile redactiei

Ultimele stiri

CAPCANA DE LA RAFT: LAPTE BIO SAU CONVENȚIONAL?

Consumul de lapte în România era de peste cinci litri lunar de persoană. Pensionarii au fost dintotdeauna categoria care a consumat cel mai mult lapte, peste șase litri de persoană. Un studiu realizat de o companie de cercetare de piață pentru anul 2020 arată că 36% dintre români obișnuiesc să