PRIMA PAGINĂ » SPORT » CONTRE ȚUȚUIANU-TRIFAN, PE TEMA CHINDIEI

CONTRE ȚUȚUIANU-TRIFAN, PE TEMA CHINDIEI

de Andrei Oprescu
5 vizualizări

Ședința de marți a Consiliului Județean a avut și un moment mai tensionat, chiar la dezbaterea privind viitorul echipei de fotbal Chindia Târgoviște. Președintele Adrian Țuțuianu s-a contrat cu șeful de la Chindia, Mihai Trifan, căruia i-a reproșat că FC Chindia nu ar fi justificat banii primiți de la Consiliul Județean. Trifan i-a răspuns că s-a procedat în litera legii, iar de aici s-a ajuns la un interesant schimb de replica.

Speech-ul lui Țuțuianu pe tema Chindia le-a captat atenția consilierilor. Nu același lucru s-a întâmplat, însă, în momentul când noul reprezentant al Consiliului în Adunarea Generală a Chindiei a citit o așa-zisă informare, de fapt câteva rânduri scrise pe o foaie. Aleșii n-au părut interesați de prezentarea celui pe care l-au votat la Chindia, astfel că a fost nevoie de intervenția președintelui Țuțuianu pentru a se face liniște în sala de ședințe.

Discuțiile pe subiectul fotbal s-au întins pe durata a 20 de minute, încheindu-se fără promisiunea fermă a autorităților că se vor achita obligațiile asumate în ianuarie. Mai mult, conducerea CJD a precizat că și dacă se va continua proiectul demarat în 2010, sprijinul <de la județ> nu va depăși 500.000 lei ANUAL.

Ionut Marin/Raducu Radoi

http://youtu.be/3WtiO3xRifw

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe