PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » COPAC CĂZUT PESTE MAȘINĂ

COPAC CĂZUT PESTE MAȘINĂ

de Andrei Oprescu
8 vizualizări

Zapada cazuta in Pitesti a provocat si pagube. Un autoturism a fost distrus dupa ce un brad batran s-a rupt in doua. Ca prin minune, in preajma nu era nimeni, desi  cu cateva minute inainte proprietarul si- a curatat masina de omat.

Spaima a fost mare pentru toți locatarii din zonă Nord . Bradul înalt de 15 metri a provocat pagube însemnate ghinionistului șofer

Proprietar masina avariata..cand *spune ca putea sa cada peste copii ,sa fie mai rau,ca a scapat si el..ca doar cu putin timp inainte intrase in casa..

 Atat proprietarii cat si ceilati vecini spun ca au cerut de mai multe ori primariei sa taie arborele pentru ca era batran. Pana sa fie luata in seama solicitarea, copacul s-a prabusit din cauza ninsorii abundente.

Proprietar masina..spune ca nu se poate ca ea a facut sesizare,ca acum cine –I achita banii,ca primaria ar trebui

 locatari…spun ca puteau sa fie victime,sa cada pe copii,ca nu se poate asa ceva..ca ei au facut sesizari si nu au fost luati in seama..

Pentru a degaja zona la fata locului au venit imediat pompierii dar si salariatii de la ADP care au taiat cu drujba bradul .Acum oamenii asteapta sa vada ce vor face autoritatile pentru ca-n zona mai sunt si alti copaci care risca oricand sa se prabuseasca si sa creeze mari probleme.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe