PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » PREGĂTIREA TINERILOR PE PIAȚA MUNCII

PREGĂTIREA TINERILOR PE PIAȚA MUNCII

de Andrei Oprescu
65 vizualizări

Incadrarea tinerilor in campul muncii este estentiala pentru integrarea sociala! Europarlamentarul social-democrat Viorica Dancila a prezentat studentilor din Targoviste situatia actuala cu privire la provocarile pe care le presupun tranzitia de la scoala la munca. La eveniment au fost prezente si oficialitati locale si judetene.

 Cateva sute de tineri au participat luni in municipiul Targoviste la Clubul Studentilor la evenimentul ”Pregatirea tinerilor pentru piata muncii”, organizat de grupul Socialistilor si Democratilor din Parlamentul European. Viorica Dăncilă, europarlamentar PSD, le-a vorbit studentilor prezenti despre strategia nationala a Guvernului pentru reducerea ratei somajului, precum si despre proiectele derulate de actuala guvernare pentru pregatirea tinerilor pe piata muncii.

Europarlamentarul PSD Viorica Dancila subliniaza ca Romania si-a asumat obiective clare in interiorul strategiei Europa 2020 pentru a sprijini incadrarea tinerilor pe piata muncii.

La eveniment au fost prezente oficialitati locale si judetene din partea suflarii social-democrate, dar si senatorul Leonardo Badea, deputatul Zisu Stanciu si Andrei Plumb, presedinte al Asociatiei Impreuna pentru Dambovita.

 

Valentin Popescu

Loredan Bouroșu

 

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe