PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » COS-ul FACE (DIN NOU) VICTIME – VIDEO

COS-ul FACE (DIN NOU) VICTIME – VIDEO

de Andrei Oprescu
11 vizualizări

Accident de munca mortal la COS Targoviste! Un barbat in varsta de 50 de ani a decedat in aceasta dupa-amiaza in incinta combinatului, dupa ce o componenta metalica a unei macarale i-a cazut in cap. Victima era adjunctul Sectiei Otelarie Electrica 2 si lucra de circa 20 de ani in combinat.

La fata locului s-au prezentat inspectorii ITM Dambovita care au declansat o ancheta pentru a stabili imprejurarile in care barbatul si-a pierdut viata.

In momentul in care s-a produs tragedia, victima se afla impreuna cu alti doi colegi in zona de actiune a macaralei. Cand piesa s-a desprins ceilalti doi au reusit sa se fereasca si au scapat cu viata. Barbatul de 50 de ani a fost strivit, insa, sub greutatea celor 250 de kilograme ale componentei metalice. Un echipaj SMURD a ajuns de urgenta la fata locului, dar nu a mai putut face nimic pentru angajatul COS.

In prezent politistii damboviteni si inspectorii de munca efectueaza cercetari pentru a stabili cine se face vinovat de tragicul incident.

 

Iulian Bănășanu

Radu Constantinescu

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe