PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » Le-a pus gând rău – VIDEO

Le-a pus gând rău – VIDEO

de Andrei Oprescu
2 vizualizări

Zona Padina – Pestera, din Bucegii damboviteni, este iar in prim plan. Mai precis propietarii de constructii turistice din zona. Asta pentru ca administratia judeteana damboviteana pare ca le-a pus gand rau celor ce nu sunt tocmai in regula cu actele. Aproximativ 15 constructii au primit un ultim avertisment, iar proprietarii acestora sunt somati sa intre in legalitate.

Ca s-a construit haotic nu mai este o noutate, iar multe dintre cladirile destinate cazarii sau anexele acestora au intrat in vizorul administratiei dambovitene abia acum, administratie ce ii ameninta pe proprietari cu varianta cea mai drastica, demolarea, in cazul in care nu intra in legalitate.

Printre cei nominalizati cu nereguli majore, la inspectia realizata de CJ Dambovita, se afla complexele turistice Zanoaga si Coteanu, Cabana Diana, ce ar trebui demolata, Radiodifuziunea Romana, ce are un releu in zona,  si chiar Salvamont Busteni, acest serviciu construind ilegal, pe teritoriul judetului Dambovita, dupa cum spune presedintele CJ Dambovita. La momentul actual au fost emise somatii catre proprietari, pentru intrarea in legalitate, in caz contrar, urmand sa se procedeze la inaintarea dosarelor catre instanta.

 

Echipa: Horia Marin/ Ciprian Rusa

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe