PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » COŞMAR PENTRU O MAMĂ SINGURĂ

COŞMAR PENTRU O MAMĂ SINGURĂ

de Andrei Oprescu
13 vizualizări

O mamă singură din Dâmbovița se teme pentru viața ei și a copilului său. Femeia spune că de când s-a mutat în garsoniera din Doicești are parte de acte de vandalism și a fost amenințată în repetate rânduri. După ce a găsit fecale pe ușă a decis să închidă partea de palier alături de un vecin însă acum s-a trezit și cu ușa distrusă și mai multe bunuri sustrase.

Otilia a locuit o perioadă în străinătate, însă de un an și jumătate s-a întors în țară. Părinții au ajutat-o să cumpere o locuință într-un bloc din comuna Doicești. Aici femeia a avut probleme încă de la început. Intimidările au fost la ordinea zilei de la mesaje pe care le-a primit, la scandal și acte de vandalism. După ce a găsit fecale pe ușă a decis alături de un vecin să închidă palierul, însă coșmarul a continuat.

Femeia spune că a apelat și la o firmă pentru montarea unor uși antiefracție însă au refuzat să lucreze în blocul respectiv.

La mijloc ar fi garsoniera pe care femeia a cumpărat-o și pe care ar fi pus ochii și alte persoane. Femeia a depus plângere și la poliție după incidentul cu fecalele găsite pe ușă, iar în urma verificărilor s-a stabilit că vinovatul este un bărbat sancționat contravențional. Acum s-a adresat din nou poliției. Între timp mama se teme pentru viața ei și a copilului.

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe