PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » TERORIZAŢI DE TANTI MIŢA

TERORIZAŢI DE TANTI MIŢA

de Andrei Oprescu
106 vizualizări

O stradă întreagă din comuna Glodeni Deal, judeţul Dâmboviţa, este terorizată de o bătrână. Localnicii spun că tanti Miţa, o femeie trecută de 70 de ani, este extrem de agresivă, se ceartă cu toată lumea, sperie copiii, le taie toate mingile cu cuţitul şi ultima păţanie a bătrânei: umblă cu spray-ul paralizant în buzunar. Unuia dintre vecini chiar i-a dat cu spray paralizant în ochi. Vă avertizăm că urmează imagini care vă pot afecta emoţional!
Tanti Miţa, o femeie în vârstă de 71, s-a transformat în spaima vecinilor. Localnicii spun că bătrâna se comportă de parcă toată strada îi aparţine şi le face numai probleme. Nici ei şi nici copiii nu pot trece pe la poarta femeii că se trezesc cu pietre în cap, pietre aruncate de bunică.
Oamenii se tem cel mai mult pentru copiii lor, care nu se pot juca la poartă, pentru că bătrâna le strică toată distracţia.
Unul dintre localnici a devenit victima bătrânei, care i-a dat cu spray paralizant în ochi.
Bărbatul a încercat să o oprească din fugă pe bătrână, dar s-a prăbuşit la pământ din cauza substanţei puternice. A fost ajutat de o vecină, care a văzut ce s-a întâmplat. Tanti Miţa spune, însă, că bărbatul a vrut să o violeze şi îşi susţine acuzaţia chiar dacă toată lumea de pe stradă o contrazice.
Bărbatul a depus plângere la poliţie şi speră ca cineva să o potolească pe batrâna care terorizează zeci de oameni. Bătrâna, în schimb, ştie un singur lucru: nimeni nu are voie să treacă pe la poarta sa.
În faţa camerei de filmat tanti Miţa nu mai strigă la vecini şi se arată neputincioasă, însă, în urmă cu o zi, vecinii au surprins-o în timp ce batea cu bestialitate o găină din gospodăria sa.

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe