PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » COȘMARUL S-A REPETAT! – VIDEO

COȘMARUL S-A REPETAT! – VIDEO

de admin
6 vizualizări

Cosmar fara de sfarsit pentru oamenii din Rascaeti, Dambovita. Pentru a treia oara in acest an, zeci de gospodarii au fost inundate. A plouat puternic incepand de noaptea trecuta, iar paraul din localitate a maturat din nou mai multe zone din comuna. Cimitirul si curtea bisericii au fost inundate, la fel si terenurile agricole si solariile. Oamenii abia au reusit sa isi salveze animalele. Pentru ca fantanile s-au umplut de noroi, voluntarii Crucii Rosii le-au distribuit apa potabila. Autoritatile locale se declara neputincioase. Asteapta sa se retraga apele, pentru a evalua pagubele.
Cosmarul s-a repetat noaptea trecuta pentru oamenii din Rascaeti, Dambovita. A plouat puternic, iar paraul din localitate a creat din nou probleme. 80 de gospodarii, curtea bisericii si cimitirul au fost inundate.

Apa balteste pe terenurile agricole, solariile au fost si ele inundate, iar in curtile oamenilor s-au format adevarate lacuri. Toata noaptea, batranii au stat cu sufletul la gura, de frica apelor. Abia au reusit sa isi salveze animalele.
Este a treia oara cand se confrunta cu inundatii in acest an. Unii au ajuns sa faca haz de necaz.
Oamenii au ramas si fara strop de apa potabila. Voluntarii Crucii Rosii le-au distribuit 600 de sticle.
la fata locului au ajuns si echipajele pentru situatii de urgenta. Reprezentantii ISU evalueaza pagubele si ii avertizeaza pe oameni sa nu consume apa din fantani.

Desi este a treia oara cand zone intregi din localitate sunt inundate, autoritatile locale se declara neputincioase. Edilul comunei spune ca deocamdata nu poate lua nicio masura pentru a rezolva aceasta situatie odata pentru totdeauna.
Dupa ce apele se vor retrage, pompierii vor decolmata fantanile, iar DSP va interveni pentru dezinfectia aceastora. Oamenilor afectati de inundatii nu le mai ramane altceva de facut decat sa se roage ca ploile se vor opri.

Mădălina Zăbavă
Eugen Bănescu

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe