PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » DOAR HRANĂ PENTRU SUFLET – video

DOAR HRANĂ PENTRU SUFLET – video

de admin
14 vizualizări

Inca din cele mai vechi timpuri, postul negru era considerat un mod de purificare a trupului si de vindecare a sufletului. Ceea ce au spus candva Sfintii Parinti este confirmat in zilele noastre si de savantii de la prestigioase institute de cercetare: postul negru este cel mai eficient tratament natural pentru tamaduirea diferitelor boli. Mai multi cercetatorii au demonstrat ca, atunci cand nu este hranit, organismul consuma drept „combustibil” propriile rezerve, iar celulele bolnave nu se mai pot inmulti.
Cunoscut si sub denumirea de ajunare, postul negru reprezinta o infranare de la mancare si bautura, de obicei timp de 24 de ore. Pentru crestinii ortodocsi, acest repaus alimentar este completat cu rugaciuni si pocainta, cu spovedanie si impartasire. Insa, atunci cand este respectat cu strictete duce chiar si la vindecarea multor boli. Medicii au demonstrat ca in aceste perioade corpul elimina toxinele acumulate, iar anumite organe se regenereaza.

Oamenii de stiinta au studiat postul negru ca metoda de vindecare a diferitelor boli si au ajuns la concluzia ca este cel mai eficient tratament natural. Ei sustin ca atunci cand nu este hranit, organismul foloseste rezervele interioare, care ii sunt suficiente chiar si mai multe zile. Studiile au aratat ca tumorile maligne au nevoie de o cantitate mare de glucoza din sange pentru a se dezvolta. Prin abtinerea de la mancare o perioada, celulele canceroase nu mai au cu ce sa se hraneasca, dar cele sanatoase pot supravietui destul de bine.
Cei care incearca pentru prima data aceasta terapie au nevoie de o minima pregatire, deoarece pot avea ameteli, dureri de cap si stari de lesin, care insa dispar in timp. Medicii spun ca nu sunt altceva decat simptome normale care arata ca acea persoana a acumulat o cantitate mare de impuritati.
Cercetatorii au redescoperit aceasta metoda la inceputul secolului al XX-lea, si de atunci au demonstrat ca poate vindeca chiar si boli grave. Este recunoscut in toata lumea prin succesele sale in tratarea prin post a diabetului, astmului, bolilor de stomac si artritelor. Numerosi pacienti au fost vindecati de boli ale ficatului, ale inimii si chiar de unele tulburari psihice.
Specialistii spun ca ajunarea nu implica riscuri pentru persoanele perfect sanatoase. Cu toate acestea, nu este recomandata copiilor si adolescentilor, dar si celor cu afectiuni metabolice.

Ilona Rotaru
Ciprian Rusa

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe