PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » COZI ȘI NERVI LA BULETINE – VIDEO

COZI ȘI NERVI LA BULETINE – VIDEO

de Andrei Oprescu
32 vizualizări

Cozi interminabile si nervi intinsi la maxim… la Serviciul Public Comunitar de Evidenta a Persoanelor din Targoviste. Numerosi damboviteni cu buletinele expirate sau care de abia au implinit 14 ani stau si asteapta ore in sir sa le vina randul la ghiseu. Fata de o luna obisnuita, numarul celor care solicita acte noi a crescut in august cu aproximativ o mie de cereri.

De cand a venit vara si perioada concediilor  s-au ingrosat si randurile in fata ghiseelor de preluare a actelor si eliberare a buletinelor. Oamenii sunt nemultumiti ca trebuie sa stea la coada ore in sir, cu copii in brate, in ploaie sau pe temperaturi caniculare. Cei mai multi sustin ca, de ani de zile, nu s-a facut nicio modernizare la serviciul din Targoviste, iar cel mai deranjant este ca nici macar o toaleta nu a fost amenajata.

Aglomeratia nu reprezinta o nouatate pentru conducerea institutiei. In fiecare an, in august, oamenii se calca in picioare. Sunt numerosi damboviteni, care se intorc din strainatate , dar si  care de abia vara reusesc sa-si faca timp sa-si schimbe actul de identitate dupa un an sau mai multi de cand le-a expirat.

De la inceputul lunii august si pana in prezent la Serviciul Public Comunitar de Evidenta a Persoanelor din Targoviste au fost eliberate aproximativ 5400 de buletine. Insa, la finele lunii iulie numarul celor care aveau actele de identitate expirate era de 16.172 de persoane.

Echipa: Corina Slămnoiu/ Ciprian Rusa

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe