PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » CREȘĂ NOUĂ ÎN TÂRGOVIȘTE – VIDEO

CREȘĂ NOUĂ ÎN TÂRGOVIȘTE – VIDEO

de Andrei Oprescu
154 vizualizări

Vacanta se apropie de final si a inceput goana dupa un  loc in cresele de stat. Dupa ce ani la rand parintii targovisteni s-au plans de locurile insuficiente in crese, din aceasta toamna problema a fost rezolvata. In municipiu au fost amenajate doua institutii  noi care au grija de cei mici, pe perioada in care parintii sunt la serviciu. Una in cartierul Sagricom, iar cea de-a doua pe strada Nicolae Filipescu, avand o capacitate de 50 de paturi.

Au fost create alte 70 de locuri noi in cresele din Targoviste. 20 in cresa din cartierul Sagricom, acolo unde locatarii aveau mare nevoie, fiind un cartier nou creat si situat la o distanta considerabila de centrul municipiului. Si 50 de locuri in cresa Spiridus de pe strada Nicolae Filipescu.  In total, parintii care au copii sub varsta de trei ani si care nu au cu cine sa-i lase cat sunt la serviciu, au la dispozitie opt crese cu o capacitate de 320 de paturi.

In plus, au fost create si locuri noi de munca, pentru personalul specializat din cresa. Psihologi, ingrijitori, asistenti si bucatari.

 

Echipa: Corina Slămnoiu/ Răducu Rădoi

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe