PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » CRIMĂ LA PICIOR DE MUNTE – VIDEO

CRIMĂ LA PICIOR DE MUNTE – VIDEO

de Andrei Oprescu
329 vizualizări

Un tanar de 29 de ani a fost ucis noaptea trecuta de un prieten care l-a lovit in cap cu toporul. Trupul neinsufletit a fost gasit in strada in jurul orei 04.00, de un echipaj de politie care se deplasase in zona pentru aplanarea unui scandal. Se pare ca apelul la 112 a fost efectuat chiar de principalul suspect cautat, in momentul de fata de politisti.

 

 

Vestea ca Florin Minescu a fost gasit mort pe una din ulitele satului i-a cutremurat pe localnici. Rudele indurerate ale tanarului ucis spun ca acesta era prieten cu agresorul din copilarie, ei fiind colegi de scoala generala. Mama victimei spune ca nu intelege ce s-a intamplat intre cei doi, mai ales ca suspectul a fost ajutat de foarte multe ori de fiul sau.

 

 

Politistii efectueaza scotociri in padurile din zona pentru a da de urma suspectului. Acesta ar fi disparut de la domiciliu imediat ce si-a dat seama de ce a facut.

Echipa:  Iulian Banasanu, Loredan bourosu

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe