PRIMA PAGINĂ » BREAKING NEWS » CRIMINALUL A FOST PRINS

CRIMINALUL A FOST PRINS

de Andrei Oprescu
128 vizualizări

Criminalul lui Florin Minescu, tanarul ucis in noaptea de vineri spre sambata in localitatea damboviteana   Picior de Munte a fost prins de oamenii legii. Este vorba de Mihai Rizea, in varsta de 29 de ani, prieten din copilarie cu victima. Dupa ce a savarsit oribila crima, el s-a ascuns in padurile din vecinatate, iar spre seara a revenit la locuita sa unde a fost capturat de politisti.

 

Mihai Rizea, prietenul de o viata al tanarului ucis pe strada in localitatea Picior de MUnte, a recunoscut ca si-a omorat amicul dar nu a dorit sa se ajunga aici. El spune ca , in repetate randuri, a fost amenintat cu moartea de catre Florin Minescu si, in noaptea cand a fost comisa crima, a fost atacat de acesta si de inca doua persoane.

 

Florin Minescu a fost gasit fara suflare pe una din ulitele  localitatii dambovitene de un paramedicii de la Ambulanta Dambovita, chemati prin apel la 112 chiar de criminal. Acesta a anuntat ca fost batut de mai multe persoane si are nevoie de ingrijiri medicale.  Cand au ajuns in zona, medicii de la Ambulanta l-au gasit in mijlocul drumului pe Florin Minescu dar nu au mai putut sa faca nimic: tanarul a murit la scurt timp. Speriat, ucigasul a fugit in padure unde a stat ascuns toata ziua de sambata. Spre seara a revenit la locuinta sa si a fost prins de politisti. El a fost prezentat PArchetului in vederea arestarii.

 

 

Echipa: Iulian Banasanu,Loredan Bourosu

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe