PRIMA PAGINĂ » BREAKING NEWS » CRIMĂ LA PITEȘTI. ȘI-A OMORÂT COLEGUL DE MUNCĂ

CRIMĂ LA PITEȘTI. ȘI-A OMORÂT COLEGUL DE MUNCĂ

de Andrei Oprescu
12 vizualizări

Un bărbat din Gorj a fost omorât în bătaie de colegul său de muncă. S-a întâmplat la Pitești, într-un hotel, acolo unde cei doi erau cazați de firma la care lucrau. Tânărul, în vârstă de 20 de ani, a fost dus la audieri în aceste momente.
Cei doi bărbați, unul de 43 și celălalt de 20 de ani, sunt din Jupânești – Gorj, respectiv din Târgu Jiu și lucrau la o firma din Pitești. Pe perioada contractului erau cazați la un hotel închiriat de angajator, iar aseară au stabilit seară trecută să se uite împreună la meciul dintre FCSB și Dinamo. Și-au cumpărat mâncare și băutură, au consumat alcool împreună, iar la un moment dat s-a iscat un conflict izbucnit de la o discuție privind banii pe care i-a fi dat fiecare pentru cumpărarea alimentelor și alcoolului.
De la discuții aprinse până la bătaie a fost un singur pas. Cei doi s-au luat la ceartă pe hol și au continuat cu bătaia în camera victimei, situată la etajul trei al hoteluri, lângă cea a agresorului. Tânărul de 20 de ani le-a povestit anchetatorilor că a fost lovit de colegul său de muncă, iar el i-a dat un pumn în urma căruia bărbatul a căzut cu ceafa de marginea din lemn a patului. Lovitura i-a fost fatală omului de 43 de ani. Echipajul de terapie intensivă mobilă chemat de urgență la fața locului nu a mai putut face nimic pentru el. Avea fractură de coloană cervicală.
Criminaliștii au ajuns la fața locului și au inventariat toate probele. Tânărul de 20 de ani a fost dus la audieri. Criminalul a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore pentru omor și azi va fi dus la Tribunalul Argeș cu propunere de arestare preventivă.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe