PRIMA PAGINĂ » Stiri » Teleorman » CRIMĂ ODIOASĂ ÎN TELEORMAN! ȘI-A UCIS TATĂL CU FURCA

CRIMĂ ODIOASĂ ÎN TELEORMAN! ȘI-A UCIS TATĂL CU FURCA

de Andrei Oprescu
71 vizualizări

Evenimentul groaznic s-a petrecut luni seara in localitatea Bragadiru. Un bărbat în vârstă de 45 de ani, cunoscut cu probleme psihice, și-a ucis tatăl cu mai multe lovituri de furcă. Imediat dupa ce a comis fapta, individual a plecat de acasă, ca și când nimic nu s-ar fi întâmplat.  A fost găsit în parcul din localitate de către oamenii ce asigură paza comunității si predat organelor de politie. La fata locului au fost chemati si medicii de la ambulanta, in speranta ca barbatul de 71 de ani va putea fi salvat. Desi s-au efectuat  manevre de resuscitare minute in sir, medicii au fost nevoiti sa declare decesul.

Deocamdată nu se cunosc motivele pentru care bărbatul a recurs la o asemenea cruzime.  Potrivit declarației oamenilor din zonă, acesta ar fi avut o discuție în contradictoriu cu tatăl și cu mama sa, moment în care ar fi luat o furcă și și-a fi agresat tatal. Acum procurorii il acuza  pe individ de omor. Acesta va fi expertizat psihiatric, pentru a se decide daca a avut discernamant in momentul comiterii faptei.

Sursa foto: www.impactnews24.ro

Comenteaza

comentarii

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe