PRIMA PAGINĂ » Stiri » Prahova » CRIMĂ ODIOASĂ. ȘI UCIS TATĂL ȘI A ÎNCERCAT SĂ ASCUNDĂ FAPTA

CRIMĂ ODIOASĂ. ȘI UCIS TATĂL ȘI A ÎNCERCAT SĂ ASCUNDĂ FAPTA

de Andrei Oprescu
11 vizualizări

Crimă odioasă în Prahova. Un tânăr de 17 ani și-a omorât tatăl cu sânge rece și apoi a încercat să ascundă fapta. Mama băiatului a știut de tot timpul, dar a tăcut.

25 de ani de inchisoare, atât risca un tânăr de 17 ani din localitatea prahoveana Păcureţi care şi-a omorat tatăl. După comiterea faptei acesta i-a cusut rana și a încercat să ascundă crima împreună cu mama sa. Medicul care a constatat decesul a alertat autorităţile, iar băiatul a recunoscut fapta şi a fost reținut și arestat preventiv. Mama sa nu răspunde penal deoarece legea prevede că soţul și rudele apropiate învinuitului nu sunt obligate să depună mărturie împotriva lui.
Bătrânul nu a vrut să-l lase pe baiat la un meci de fotbal, dar acesta nu l-a ascultat, astfel că omul i-a închis uşa locuinţei. Băiatul a intrat pe geam în casă, ajutat de mamă, iar dupa ce tatăl său a adormit, Ionuţ a pus mâna pe un topor şi şi-a l a lovit o dată în cap. Decesul a survenit instantaneu.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe