PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » CRIMĂ ORIBILĂ ÎN PRAHOVA – VIDEO

CRIMĂ ORIBILĂ ÎN PRAHOVA – VIDEO

de admin
6 vizualizări

Crima infioratoare in judtul Prahova. O femeie de 69 de ani a fost gasita moarta in casa chiar de fiul ei. Tragedia ar fi avut loc duminica noapte, cand fiul femeii era plecat la munca. Barbatul a inlemnit cand si-a vazut mama intr-o balta de sange,taiata in zona gatului si pe spate. Motivul oribilei crima ar fi fost jaful, din casa disparand mai multe obiecte. Politistii au deja un suspect.
Criminalistii au efectuat cercetari si au cautat la fata locului cu un caine specializat urmele celor care au comis infractiunea.Indiciile politistilor duc catre un suspect,vecin al batranei,un barbat de 34 de ani,intors din Spania.Vecinii si rudele femeii spun ca mobilul crimei il constituie banii trimisi victimei de catre cei doi baieti ai ei aflati la munca in Italia.
Suspectul va da explicatii in fata politiei.Familia lui il sustine si spune ca este nevinovat.
Politistii continua ancheta in acets caz. Trupul neinsufletit al femeii a fost transportat la Serviciul de Medicina Legala Ploiesti pentru efectuarea necropsiei si stabilirea cauzelor mortii.

Mihai Eremia
Eugen Bănescu

https://www.youtube.com/watch?v=4gQN1OBWCI8

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe