PRIMA PAGINĂ » CRIMA SOCANTA LA IONESTI!

CRIMA SOCANTA LA IONESTI!

de Andrei Oprescu
9 vizualizări

Crima teribila in Dambovita! Un cioban a gasit  in albia raului Arges cadavrul unei tinere, inca neidentificata. Barbatul a ramas socat cand a vazut ca lipsessc  picioare, mainile si capul femeii.  A sunat imediat la 112. Politia Dambovita e in alerta acum. Are de rezolvat misterul uneia dintre cele mai inspaimantatoare crime.

Imaginea trupului injumatatit l-a socat pe viata pe cioban. N-a mai putut decat sa anunte politia. O vecina de-a barbatului a venit si ea in zona. A fost ceva mai curajoasa si a verificat cadavrul.

Descoperirea socanta a alertat tot satul. Nimeni nu se gandea ca aici se poate petrece asa ceva. Cadavrul a fost scos de pompieri si dus la medicina legala. Legisti vor stabili cum a murit tanara.

 

Politistii din Dambovita sunt in alerta maxima. Au inceput deja cautarile in zona pentru a gasi indicii care pot duce la identificarea autorului teribilei crime.

Echipa:Mihai EREMIA

Eduard Gaiseanu

http://youtu.be/WIOtSGX-cfQ

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe