PRIMA PAGINĂ » DANA SAVUICA, „REVEDERE” LA TARGOVISTE

DANA SAVUICA, „REVEDERE” LA TARGOVISTE

de Andrei Oprescu
102 vizualizări

Clopotelul a sunat din nou pentru Dana Savuica! Femeie de afaceri, fost fotomodel si vedeta de televiziune, Dana Savuica este atasata de Targoviste, pentru ca este orasul copilariei ei. Vedeta a avut ocazia sa paseasca din nou in liceul unde a invatat si sa isi revada, dupa multi ani, colegii. A fost o intalnire plina de emotii, ne-a marturist Dana Savuica. Cum si-o amintesc colegii si dascalii, dar si cat de bine invata, aflati din materialul urmator.

Dana Savuica este un nume care nu mai are nevoie de nicio prezentare. Nascuta intr-o familie de diplomati, si-a petrecut copilaria alaturi de parintii aflati in misiune in Asia de Sud Est. A facut gimnaziul si liceul in Romania, locuind la bunicii din Targoviste. Acesta este si motivul pentru care a ramas atat de atasata de municipiul nostru. Perioada petrecuta aici si-o aminteste cu mare drag. Era o eleva silitoare, isi amintesc si dascalii ei, dovada fiind notele de zece ramase in catalog.

In perioada facultatii, Dana Savuica a avut primul contact cu modelling-ul.

Poate parea greu de crezut, insa in liceu, Dana Savuica era o eleva timida, retrasa, care incerca tot timpul sa nu iasa cu nimic in evidenta, dupa cum singura marturiseste.

Revederea cu colegii de liceu a fost una emotionata pentru vedeta. Si-a adus aminte de anii frumosi pe care i-a petrecut in Targoviste. Spune ca sunt momente pe care nu le poate uita niciodata. Cum este amintirea primului sarut.

Intalnirea cu fostii colegi de liceu nu se putea incheia fara o sesiune foto. Dana Savuica promite ca se va intoarce curand in Targoviste.

 

ECHIPA: Madalina Zabava / Eduard Leasa

http://youtu.be/rQlQHR7fu1Y

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe