PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » CRIMINALUL, DUPĂ GRATII – VIDEO

CRIMINALUL, DUPĂ GRATII – VIDEO

de Andrei Oprescu
4 vizualizări

Tanarul care a ucis un barbat din comuna damboviteana Valea Lunga a ajuns dupa gratii. Magistratii damboviteni au emis pe numele lui mandat de arestare preventiva pentru 29 de zile. Complicii lui au fost lasati in stare de libertate dar au interdictia de a parasi tara.

Cei trei tineri, cu varste cuprinse intre 19 si 20 de ani, sunt cercetati pentru omor deosebit de grav si complicitate la omor, dupa ce luni seara au vrut sa jefuiasca casa de vacanta a unui bucurestean. Proprietarul i-a vazut si a iesit sa-i goneasca. Doi dintre ei , printre care si un nepot de-al sau, au fugit, insa al treilea l-a atacat cu un cutit. In urma ranilor, barbatul a murit pe loc. Politistii i-au prezentat in fata instantei cu propunere de arestare preventiva, insa magistratii de la Tribunalul Dambovita au luat masura arestarii preventive doar pentru tanarul care a lovit cu cutitul.

Daca vor fi gasiti vinovati, cei trei risca ani grei de inchisoare.

Echipa: Mihai Eremia, Radu Constantinescu , Loredan Bouroșu

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe