PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » Nu i-au uitat – VIDEO

Nu i-au uitat – VIDEO

de Andrei Oprescu
6 vizualizări

Militarii targovisteni au comemorat patru soldati ucisi in decembrie 1989

Au trecut deja 24 de ani de la revolutia din decembrie 1989. In ciuda celor aproape doua decenii si jumatate scurse de la acele evenimente cei care au pierit in acele momente nu au fost uitati. Marturie sta ceremonialul dedicat memoriei a patru tineri soldati din batalionul de sprijin logistic  care au fost ucisi la Bucuresti si care au fost comemorati la Targoviste, la monumentul ce le este dedicat.

Mai putin stiut mai ales pentru ca este amplasat in incinta batalionului de sprijin logistic din Targoviste si nu este vizibil si pentru publicul larg monumentul dedicat celor patru soldati ucisi in decembrie 1989 a fost ridicat in anul 2001.Pentru a treia oara miliatarii din aceasta unitate au organizat o festivitate speciala pentru cinstirea eroilor soldati cazuti in revolutia din 1989.La ceremonia de depunere de coroane si slujba religioasa au asistat doar militarii din Garnizoana targoviste, evenimentul fiind unul cu caracter aparte din acest punct de vedere.

Ceremonia a fost incheiata de o depunere de coroane la monumentul eroilor si defilarea garzii de onoare a unitatii.

 

Redactor: Horia Marin

Imagine: Radu Constantinescu

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe