PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » CSM TÂRGOVIȘTE ÎN HAOS, PRISĂCARU ÎN CONCEDIU DE LUX

CSM TÂRGOVIȘTE ÎN HAOS, PRISĂCARU ÎN CONCEDIU DE LUX

de Andrei Oprescu
1 vizualizări

PREȘEDINTELE CLUBULUI SE RELAXEAZĂ ÎNTR-UN RESORT DE CINCI STELE DIN ANTALYA

DOAR CAZAREA ȘI MASA LA ACEST HOTEL DE CINCI STELE COSTĂ 2.500 DE EURO PE SĂPTĂMÂNĂ

Haosul si nepasarea au ajuns cuvinte de ordine la CSM Targoviste, cel mai bogat club din istoria sportului dambovitean. In timp ce echipa de baschet feminin, altadata fanionul judetului in materie de sport, a ajuns in moarte clinica, presedintele Ciprian Prisacaru petrece un concediu de lux, la mii de kilometri de casa. Prisacaru se relaxeaza in Antalya, la un resort de cinci stele, all inclusive, ale carui costuri de cazare si masa ajung la 2.500 de euro pe saptamana.Președintele CSM Târgoviște, Prisăcaru Ciprian, a dat răcoarea din oraș pentru plajele și resorturile de fițe din însorita Antalya, alegând un stabiliment de cinci stele, cu condiții dar și prețuri pe măsură. Boss-ul de la CSM Târgoviște sărbătorește un an de la câștigarea concursului la care a candidat singur într-un complex exclusivist de cinci stele notat cu 8.6 pe site-rile de specialitate, cazarea și masa în sistem all inclusive pentru o săptămână ajungând în această perioadă la 2.500 de euro. Adăugand transportul cu avionul dus întors și banii din buzunar ajungem la imaginea unei vacanțe de lux pe care și-o permite președintele CSM-ului dintr-un salariu de aproximativ 600 de euro, din care ar trebui să achite și rata la creditul luat pentru achiziția unui apartament în buricul Târgoviștei. Prisăcaru nu este singur în Antalya, ci însoțit de prezențe feminine apetisante, unele descurcându-se din salarii modeste, încasate din bani publici.

În aceeași perioadă a anului trecut, un alt angajat al CSM-ului, Tănase Cătălin, petrecea în Tenerife, în timp ce echipa pe care teoretic o antrenează era în cantonament la Poiana Brașov.

Socheaza, din nou, modul cum cei platiti din bani publici sa managerieze sportul de performanta din Targoviste fug de responsabilitate, stabilindu-si concedii si vacante de fite in momente cheie pentru fenomenul sportiv, precum cele de acum. In timp ce presedintele se bronzeaza in Antalya, echipa de baschet feminine din Targoviste isi traieste ultimele clipe. Amanunte, la stirile din sport.

Comenteaza

comentarii

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe