PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » Cum se votează un buget

Cum se votează un buget

de Andrei Oprescu
7 vizualizări

Asa cum era anticipat bugetul pe anul in curs a trecut fara probleme si la Targoviste. Reprezentantii fortelor politice, reprezentantate in Consiliul Local, au votat bugetul pentru anul 2014. Totul insa dupa ce, in prealabil, PSD,PDL si PNL au propus mai multe rectificari de buget.

Dintre cei 21 de consilieri municipali la Targoviste la momentul votului bugetului pe anul in curs in sala s-au aflat doar un numar de 19 consilieri.Desi discutat in amanunt in prealabil in comisiile de specialitate bugetul propus de catre executivul primariei targoviste nu a fost aprobat inainte ca fiecare dintre fortele politice sa propuna un amendament sau mai multe.

 

Acestea fiind zise la momentul votului pentru buget consilierii locali au aprobat mai intai amendamentele propuse iar apoi bugetul surpriza fiind faptul ca reprezentantii PNL desi au votat propriu amendament fiind in rest aparent de acord cu structura bugetului, s-au abtinut de la votul final. Chiar si in aceste conditii cu un total de 17 voturi pentru bugetul a fost aprobat.

 

Redactor: Horia Marin

Imagine: Radu Constantinescu

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe