PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » NECUNOAȘTERE SAU ANALFABETISM POLITIC?!

NECUNOAȘTERE SAU ANALFABETISM POLITIC?!

de Andrei Oprescu
9 vizualizări

Iulian Vladu este convins că niciun primar portocaliu nu va pleca spre Mișcarea Populară

Curtea de Apel Bucuresti a confirmat inregistrarea ca partid politic a Miscarii Populare, formatiune despre care se spune ca va fi un aspirator pentru foarte multi democrat-liberali. Oficializarea Partidului Miscarea Populara are loc in contextul in care opt consilieri prezidentiali, unii membri sau fosti membri ai PDL, au demisionat si urmeaza a se inscrie in aceasta formatiune politica. In aceste conditii, este de asteptat ca si alti reprezentanti ai acestei formatiuni sa le calce pe urme fostilor sfatuitori ai presedintelui Traian Basescu. Bineninteles este vorba tot despre personaje care i-au ramas loiale sefului statului.

Ruptura creata la nivelul organizatiei judetene Dambovita a PDl intre sustinatorii lui Vasile Blaga si cei ai presedintelui Basescu este cunoscuta de mai toti cei interesati de fenomenul politic. Sunt voci, nu putine, care spun ca, in perioada urmatoare, vom asista la un adevarat exod al democrat-liberalilor pro-Basescu spre Miscarea Populara. Printre acestia s-ar afla si cativa primari, consilieri si chiar parlamentari. Actualul lider al PDL Dambovita, deputatul Iulian Vladu este convins ca acest lucru nu se va intampla. Singurul sau argument ar fi ca niciun primar nu-si va risca postul pentru un partid care are 2%.

Iulian Vladu ori stie ceva ce ne scapa, ori chiar nu cunoaste ce se intampla in propria ograda, respectiv in PDL Dambovita. Daca este chiar atat de necunoscator. E de rau… pentru el si pentru partid. De exemplu, cu doar catevca zile inainte, primarul democrat-liberal de la Fieni Adriean Budoiu a avut un discurs anti-PDL atat de dur, cum n-am mai auzit de multa vreme din zona USL.

Din cunostintele noastre, Adriean Budoiu inca este membru al Partidului Democrat Liberal, dar poate Iulian Vladu nu stie acest lucru. Iata ca l-am ajutat noi si i-am improspatat memoria, iar colegul sau Iancu Caracota poate confirma ca asa au stat lucrurile.

Iulian Bănășanu

Raduca Radoi

 

 

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe