PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » “CUPA CETĂȚII” LA ÎNOT

„CUPA CETĂȚII” LA ÎNOT

de Andrei Oprescu
3 vizualizări

PrimăriaMunicipiului Târgoviște și Complexul Turistic de NatațieTârgoviște au organizat prima ediție a competiției de înot CupaCetății. Sute de copii s-au aliniat la start și sub privirileantrenorilor și părinților și-au demonstrat talentul șiabilitățile deprinse în ore în șir de pregătire. Participanțiis-au întrecut în cadrul mai multor probe, pe categorii de vârstă,iar la final toți au fost premiați.

Duminica sute de copii s-au întrecut în cadrul manifestării dedicate promovării unui stil de viață activ și sănătos, „Cupa Cetății”, organizată de Primăria Municipiului Târgoviște și Complexul Turistic de Natație. Competiția a adunat laolaltă părinți, copii și antrenori. Tribunele au fost pline, dar și emoțiile au fost pe măsură.

Evenimentul a avut ca scop și pregătirea copiilor pentru competițiile viitoare și de ce nu pentru performanță. Pentru unii dintre ei a fost prima manifestare la care au participat, alții și-au arătat talentul și au oferit un adevărat spectacol.

Părinții i-au urmărit din tribune și au făcut chiar galerie pentru cei mici. S-au declarat mulțumiți pentru evoluția copiilor și spun că vor investi în continuare în acest sport.

La finalul competiției toți copiii au fost premiați. Organizatorii au pregătit trofee și medalii pentru ei. 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe