PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » CURSE ILEGALE DE MAŞINI PE ALEEA MÂNĂSTIRII

CURSE ILEGALE DE MAŞINI PE ALEEA MÂNĂSTIRII

de Andrei Oprescu
66 vizualizări

Motoare turate la maxim, drifturi şi întreceri între caii putere în municipiul Târgovişte! Nu se întamplă într-o zonă special amenajată, ci chiar pe strada, pe Aleea Mânăstirii. Tinerii dornici de adrenalină nu se gândesc la consecinţe şi îşi fac de cap în fiecare seară, fără a fi deranjaţi de poliţie. Oamenii spun că se tem să iasă din case când aud zgomotele puternice de la porţile lor.

Imaginile au fost surprinse pe Aleea Mânăstirii din municipiul Târgovişte, de un localnic nemulţumit de faptul că şoferii care îşi fac de cap pe drumurile publice nu sunt sancţionaţi corespunzător de Poliţia Rutieră. Filmuleţele au devenit virale pe internet şi au fost postate în atenţia şefilor poliţiei dâmboviţene, fiind însoţite de următoarele mesaje:

D-l Comandat de Politie Rutiera aici se vede clar traficul, cum a fost pusa in pericol viata participantilor la trafic….

Acum 16.15 pe Aleea Manastiri Dealu…alo politia rutiera…D-l Comandant…stati la panda cu radarul dar nu va faceti meseria cand trebuie…era trafic pe drum…rusine

Astfel de spectacole au devenit un obicei pe tronsonul drept care se întinde pe câteva sute de metri, unde şoferii apasă puternic pedala de acceleraţie.

Conform spuselor localnicilor, poliţiştii trec pe Aleea Mânăstirii doar în patrulă, deşi zona este propice întrecerilor ilegale.

Şoferii care s-au întrecut în drifturi pe Aleea Mânăstirii, dar şi cei care le urmează exemplul, riscă dosar penal pentru participare la curse ilegale de maşini, întrucât şi astfel de spectacole se încadrează în categoria întrecerilor, care depăşeşc limitele legii.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe