Avem un peisaj superb în regiunea montană și obiective turistice pe măsură, dar căile de acces îi fac pe turiști să se întoarcă din drum. Este și cazul celor care vor să ajungă în zona Padina-Peștera. Drumul Județean 714 Glod-Moroeni arată ca după un bombardament. Asta deși numai în 2013 Consiliul Județean Dâmbovița, în administrarea căruia se află drumul, a atribuit un contract de 2,5 miliarde de lei vechi unei firme care trebuia să se ocupe de întreținerea acestei porțiuni de drum. Grav este că tot pe aici este accesul și către Sanatoriul Moroeni și nu de puține ori, ambulanțele cu pacienți au rămas blocate și nu au mai putut înainta din cauza drumului surpat.
Așa arată DJ 714 Glod-Moroeni, cel care face legătura cu zona montană a județului Dâmbovița. Pământul a luat-o la vale, iar asfaltul s-a surpat punând în pericol circulația. Dacă turiștii veniți cu autoturismele se încumetă și fac slalom, nu același lucru pot face și mașinile de mare tonaj sau ambulanțele care transportă pacienții la Sanatoriul Moroeni.
Proiectul “Lucrări de întreținere pe DJ 714 Glod-Sanatoriul Moroieni, Lungime=5 Km” a fost proiectul cu cea mai mare valoare din 2013 atribuit direct de conducerea CJD firmei CAST SRL din Bănești, județul Prahova. Valoarea contractului pentru întreținerea acestui drum extrem de important care asigură legătura cu zona montană a fost de 2,5 miliarde lei vechi. Întreținerea de miliarde făcută de firma CAST SRL este inexistentă având în vedere starea drumului județean care riscă să se surpe total în anumite zone. De altfel, nu e de mirare datorită faptului că tot firma CAST este cea care a semnat în februarie 2009, proiectul “Lucrările de reabilitare şi modernizare a drumului de centură a municipiului Târgovişte”, finanţate prin Programul Operaţional Regional (POR), în 2012 fiind reziliat contractul de execuție de lucrări încheiat cu CAST SRL, din cauza marilor întârzieri care puneau proiectul în pericol. Rezilierea a atras după sine și o corecție financiară de 25%. Adică firma CAST a lăsat proiectul centurii municipiului Târgoviște la 30%. Cu toate că lucrările sunt de mântuială, nefinalizate și în unele locuri inexistente, astfel de firme reușesc să înghită bani buni din bugetul județului în continuare.