PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » DÂMBOVIŢA, PE MARGINEA PRĂPASTIEI

DÂMBOVIŢA, PE MARGINEA PRĂPASTIEI

de admin
6 vizualizări

Judetul Dambovita se afla, din punct de vedere economic, pe marginea prapastiei. Ca situatia nu este deloc roza o arata date statistice oficiale, date care au ajuns si la urechile celor de la putere, respectiv la cele ale vicepresedintelui PSD Targoviste, Dorin Staicu. De la liderul social-democrat am aflat, in emisiunea Asemeni Voua de la MDI TV, ca aproape jumatate din populatia judetului este formata din someri si din persoane care nu inregistreaza niciun venit.

http://www.youtube.com/watch?v=v4g3-JstTDU

Putin peste 14% din populatia judetului Dambovita are un loc de munca stabil si doar 37% are o sursa de venit. Asta arata, fara niciun dubiu, ca judetul Dambovita traverseaza o perioada extrem de dificila, iar solutii guvernamentale pentru redresarea economica… nu prea exista. prezent la emisiunea Asemeni Voua de la MDI TV, vicepresedintele PSD Targoviste, Dorin Staicu, a declarat ca orice executiv care nu performeaza ar trebui demis, indiferent de culoarea politica.

Iulian Bănăşanu

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe