PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » COMERT LA COLT DE STRADA

COMERT LA COLT DE STRADA

de admin
53 vizualizări

Lapte, oua, branza si verdeturi direct de pe trotuar. Cu asta sunt intampinati targovistenii de catre comerciantii care vand la colt de strada. In curand se da startul cumparaturilor de Paste, asa ca si numarul celor care vand produse alimentare in locuri neautorizate a crescut considerabil. Si nu duc lipsa de clienti. Marfa, chiar daca asezata pe trotuar, dispare cat ai zice peste. Singura grija a comerciantilor de la coltul strazii este sa se fereasca de autoritati, care ii amendeaza.

http://www.youtube.com/watch?v=zRwlwftbRvg

Cand sunt filmati, comerciantii isi parasesc rapid marfa. La colt de strada in Targoviste gasesti aproape orice: de la flori la verdeturi si lactate. Stiu ca nu respecta nici cea mai mica norma sanitara. Daca marfa nu este in sacosa asezata pe trotuar, atunci se gaseste pe scarile magazinelor, pe o bucata de ziar. Tot praful ridicat de autoturismele care circula in imediata apropiere, se asaza pe marfa tinuta pe asfalt. Mai mult, unii matura strada, chiar langa produsele lasate in soare. Printre cele mai cautate produse inainte de Paste se numara ouale. Comerciantii stiu ca risca sa fie amendati, dar spun ca asa reusesc sa castige un ban.

Parerile targovistenilor sunt impartite in privinta comerciantilor de la colt de strada. Unii spun ca au incredere in produsele lor si au devenit clienti fideli. Altii in schimb spun ca produsele alimentare vandute la colt de strada sunt un adevarat pericol pentru sanatatea celor care le consuma. De aceeasi parere sunt si autoritatile, care ii sfatuiesc pe targovisteni sa cumpere produse alimentare numai din locuri autorizate, altfel sanatatea le este pusa in pericol.

ECHIPA: Madalina Zabava/ Viorel Mateescu

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe