PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » DÂMBOVIŢEAN, DISPĂRUT DE LA DOMICILIU – VIDEO

DÂMBOVIŢEAN, DISPĂRUT DE LA DOMICILIU – VIDEO

de Andrei Oprescu
10 vizualizări

Un barbat de 60 de ani din localitatea Moroieni a disparut de la domiciliu pe data de 18 septembrie si  de atunci familia nu mai stie nimic de el. Dupa mai multe cautari, fiica sa a anuntat lipsa barbatului la politie. Batranul sufera de afectiuni psihice care il impiedica sa se orienteze. Politistii efectueaza cautari iar orice persoana care poate oferi informatii este rugata sa apeleze numarul de urgenta 112  sau sa anunte cea mai apropiata sectie de politie.

Ion Iordache din localitatea Moroieni a disparut de acasa in ziua de 18 septembrie 2013. Dupa mai multe incercari de a-l localiza, fiica sa a anuntat disparitia acestuia la data de 23 septembrie.  Barbatul sufera de afectiuni psihice. La data plecarii purta un pulover verzui si pantaloni de trening culoarea albastru inchis cu dungi gri. Semnalmente: inaltime 1,70 m, ochi caprui, par grizonat, nu are semne particulare. Poliţiştii efectuează căutări pentru găsirea bărbatului şi aducerea lui în sânul familiei.

Persoanele care pot da relaţii sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

Echipa: Cătălina Sandu/ Răducu Rădoi

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe