PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » FEMEIA RĂNITA ÎN EXPLOZIE A DECEDAT – VIDEO

FEMEIA RĂNITA ÎN EXPLOZIE A DECEDAT – VIDEO

de Andrei Oprescu
1 vizualizări

Una din cele trei victime ale exploziei de la Fieni a decedat in aceasta dimineata la Spitalul Bagdasar Arseni din Bucuresti. Este vorba despre femeia de 57 de ani care locuia in aparatmentul unde s-a produs deflagratia. Medicii sunt rezervati si in privinta sanselor de supravietuire a barbatului ranit si el in urma exploziei.

In urma exploziei de vineri , trei persoane au fost ranite. O femeie de 57 de ani , un barbat de 45 de ani si o fetita de 12 ani.  Medicii de la SMURD au depus eforturi uriase pentru salvarea lor. Doua elicoptere SMURD au venit la Pucioasa pentru a prelua victimele si a le transporta la spitale din Capitala. Femeia de 57 de ani, propietara apartamentului in care s-a produs deflagratia si vecinul ei erau in starea cea mai grava. Femeia a fost transportata la Spitalul Bagdasar Arseni din Bucuresti. Medicii erau rezervati in declaratii despre sansele ei de supravietuire.  Din pacate, femeia a decedat  marti dimineata, in spital.

Intr-o stare critica se afla si ce-a de-a doua victima, respectiv barbatul de 45 de ani. Medicii spun ca sansele lui de supravietuire sunt minime. Intre timp, la Fieni parca lucrurile bat pasul pe loc. Primaria spune ca nu are bani sa comande expertiza blocului.

Oamenii sunt disperati pentru ca nimeni nu le spune nimic. Nu au voie nici acum sa intre in locuintele afectate de explozie. Pana cand vor primi un raspuns, ei sunt nevoiti sa locuiasca in camerele puse la dispozitie de catre autoritati sau la rude.

 

Echipa:Mihai Eremia,Loredan Bourosu

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe