PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » DAN CIOBANU A AJUNS DUPA GRATII – VIDEO!!!

DAN CIOBANU A AJUNS DUPA GRATII – VIDEO!!!

de Andrei Oprescu
479 vizualizări

Dan Ciobanu, fostul proprietar al televiziunii targovistene Columna si finul lui Adrian Tutuianu, presedintele Consiliului Judetean Dambovita, a ajuns dupa gratii. Ciobanu a fost saltat de acasa de politistii de la Departamentul Urmariti. In acelasi timp a fost ridicat si fratele sau, Lucian Ciobanu, condamnat in acelasi dosar. Cei doi au fost dusi in arestul politiei dambovietene de unde vor fi transferati la Penitenciarul Margineni.

Dan Ciobanu a fost ridicat joi seara de la domiciliu de politistii din cadrul Departamentului Urmariti. Ciobanu a fost condamnat la 5 ani de inchisoare cu executare intr-un dosar de evaziune si constituire de grup infractional. In acelasi dosar a fost condamnat si fratele sau, Lucian Ciobanu, la 7 ani de inchisoare cu executare. Si el a fost adus, joi seara, in arestul politiei dambovitene.

Cei doi condamnati au fost introdusi in arestul politiei si vor fi transferati la Penitenciarul Margineni, unde isi vor ispasi pedepsele.

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe