PRIMA PAGINĂ » Stiri » Prahova » OFERTE DE RUSALII, LA MUNTE

OFERTE DE RUSALII, LA MUNTE

de Andrei Oprescu
14 vizualizări

Vesti bune pentru turistii care vor merge in acest weekend pe Valea Prahovei. Ii asteapta din nou o minicavanţă de vis. Rusaliile aduc si in acest an o oferta generoasa, iar hotelierii, cabanierii si administratorii de pensiuni se pregatesc pentru a primi un numar mare de oaspeti.
Statiunile de pe Valea Prahovei nu vor duce lipsa de vizitatori, fie ei turisti din tara sau de peste hotare. Pentru cei care simt nevoia de inca o vacanta, muntele se pare a fi destinatia ideala. Pentru a-si atrage clientii, hotelierii, cabanierii si administratorii de pensiuni au creat pachete speciale pentru minivacanta de Rusalii. La un hotel de trei stele din Sinaia,in perioada 31 mai–2 iunie, pentru o camera dubla, turistii trebuie sa achite, pentru trei nopti de cazare cu mic dejun inclus, cina festiva cu program artistic in seara de 31 mai, 489 de lei.

Pentru cazarea intr-o unitate hoteliera de patru stele, turistii vor plati 350 de lei locul in camera dubla pentru trei nopti de cazare. De asemenea,turistii au acces gratuit la piscina, saune, jacuzzi, sala de fitness si salon de relaxare.
Turistii care opteaza pentru micile pensiuni de pe Valea Prahovei vor achita pentru cazare cateva zeci de lei de persoana.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe