PRIMA PAGINĂ » SPORT » DAN FLEȘERIU LA TÂRGOVIȘTE – VIDEO

DAN FLEȘERIU LA TÂRGOVIȘTE – VIDEO

de Andrei Oprescu
3 vizualizări

Echipa de baschet a CSM-ului va fi pregătită de secundul naționalei

 

 

 

CSM Târgoviște și-a găsit antrenor! Vicecampioana României la baschet feminin va fi preluată de Dan Fleșeriu, fostul tehnician al lui CSM Satu Mare și actualul secund al lui… Florin Nini la națională! Fleșeriu va ajunge la Târgoviște pe 16 septembrie, până atunci urmând să fie perfectate, în regim de urgență, transferurile cu care Municipal vrea să nu se facă de râs pe plan intern.

 

 

“Vreau să obţinem rezultate bune şi foarte bune pentru că Târgoviştea este oraşul care a dominat baschetul feminin românesc în ultimii 20 de ani. Acum este o situaţie dificilă din mai multe puncte de vedere. Vorbim despre un buget redus, despre faptul că nu am format lotul şi despre timpul foarte scurt care a rămas până la primele meciuri oficiale”, a declarat Fleșeriu pentru site-ul oficial al CSM-ului.

 

 

Fleseriu e coleg la nationala cu Florin Nini, fostul principal al CSM-ului. Nini a poposit ieri la Targoviste pentru jumatate de ora, pentru a-si vedea fostii colegi de la club si a vorbit, exclusiv pentru MDI TV, despre ultimele mutari din baschetul dambovitean.

 

Ionut Marin/Eduard Gaiseanu

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe