PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » DANIEL CRISTIAN STAN: „NU CRED CA ESTE TARGOVISTEAN CARE SA NU FI REMARCAT TRANSFORMAREA ORASULUI NOSTRU!”

DANIEL CRISTIAN STAN: „NU CRED CA ESTE TARGOVISTEAN CARE SA NU FI REMARCAT TRANSFORMAREA ORASULUI NOSTRU!”

de Moise Razvan
134 vizualizări

„Remarc o retorică de campanie tot mai insistentă care „înfierează” ca fiind „electoral” orice demers actual al administrației publice locale, indiferent că vorbim de investiții, curățenie, întreținere spații verzi, etc., etc.

Da, „VIN ALEGERILE”! Cel mai important și obiectiv examen pentru un ales, momentul adevărului!

Nu cred însă că este târgoviștean care să nu fi remarcat transformarea orașului nostru.

Mai țineți minte de unde am pornit? De unde am început și câte am reușit? Mai țineți minte cum arăta urbea noastră în multe privințe și cât este de schimbată astăzi? Dacă n-ar fi arhivele cu imagini din trecut, aproape că n-am crede această imensă transformare în bine. Astăzi, orașul este….altfel, mai curat, mai luminos, mai verde, mai modern, mai îngrijit, mai primitor.

Acesta e Timpul masurat in fapte despre care am vorbit de fiecare dată, nu ca un slogan, ci ca realitate petrecută sub ochii noștri. Sunt fapte care s-au întâmplat de-a lungul acestor ani și care au venit să demonstreze, cumva, că și în funcții de responsabilitate pot fi oameni care-și țin cuvântul.” a declarat primarul municipiului Targoviste, Daniel Cristian Stan.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe