PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » TERIFIANT – ACCIDENT VIOLENT IN DAMBOVITA! UN MOTOCICLIST, SPULBERAT! DOUA MASINI IMPLICATE IN CARAMBOL!

TERIFIANT – ACCIDENT VIOLENT IN DAMBOVITA! UN MOTOCICLIST, SPULBERAT! DOUA MASINI IMPLICATE IN CARAMBOL!

de Moise Razvan
1,4K vizualizări

Un accident violent s-a petrecut pe Bulevardul Unirii, din municipiul Târgoviște. Un motociclist rănit a fost transportat de urgență la spital pentru îngrijiri medicale. Bărbatul rănit are 27 de ani și este din localitatea Broșteni. În accident au fost implicate două mașini și o motocicletă.

Vinovat pentru producerea accidentului ar fi șofer din Gura Bărbulețului, care ar fi intrat în coliziune cu motociclistul. Polițiștii au efectuat cercetări pentru a stabili cu exactitate toate împrejurările producerii evenimentului rutier.

Din primele date, un bărbat de 34 de ani, din Gura Bărbulețului, în timp ce ar fi condus un autoturism pe bulevardul Unirii, ar fi intrat în coliziune cu o motocicletă, condusă de un bărbat, de 27 de ani, din Broșteni. Ulterior, acesta ar fi fost proiectat într-un alt autoturism condus de o femeie de 32 de ani, din Văcărești.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe