PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » DARURI DE PAŞTE PENTRU COPIII DEFAVORIZAŢI

DARURI DE PAŞTE PENTRU COPIII DEFAVORIZAŢI

de Mditv
5 vizualizări

Copiii din sistemul de protecţie au avut parte de o bucurie din partea Arhiepiscopiei Târgoviştei. Cu prilejul sărbătoririi Învierii Domnului, aceştia au primit cadouri, constând în dulciuri şi haine, atât de necesare micuţilor care nu au avut norocul să crească în cadrul unei familii iubitoare.

30 de copii din sistemul de protecţie au vizitat Centrul Social Creştin din cadrul Asociaţiei Centrul Diaconal Casa Creştină Târgovişte, cu ocazia tradiţionalei acţiuni filantropice dinaintea Sărbătorilor Pascale. Acestora li s-au alăturat alţi 8 băieţi din cadrul apartamentului social protejat Sfântul Ierarh Nicolae al Arhiepiscopiei Târgovişte. Cu toţii au participat la cuvântul de învăţătură al Înaltpreasfinţiei Sale Arhiepiscop şi Mitropolit Nifon Mihăiţă. Acesta le-a povestit copiilor despre sacrificiul Mântuitorului pentru omenire.

Sub binecuvântarea Arhiepiscopului Târgoviştei, copiii instituţionalizaţi au primit daruri, constând în îmbrăcăminte, încălţăminte şi dulciuri.

Deşi sunt în sistemul de protecţie şi nu s-au bucurat niciodată de căldura şi afecţiunea unei familii, unii dintre copii sunt adevărate exemple pentru cei din jur. Mihaela este la liceu şi în ciuda handicapului locomotor pe care îl are vrea să îşi continue studiile, iar pe viitor să îi ajute pe cei mai puţin norocoşi. Merge tocmai la Iaşi pentru a putea studia.

În semn de mulţumire pentru darurile primite, copiii au avut şi mici surprize pentru reprezentanţii Arhiepiscopiei Târgovişte.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe