PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » DASCĂL ELIMINAT DIN EXAMEN! – VIDEO

DASCĂL ELIMINAT DIN EXAMEN! – VIDEO

de admin
3 vizualizări

Daca elevii sunt aratati cu degetul pentru ca au picat examenele, asa ar trebui sa se procedeze si in cazul profesorilor. Un dascal din Dambovita s-a transformat in exemplu de „asa nu”, dupa ce a fost eliminat de la examenul de definitivat. A fost prins incercand sa copieze cu un telefon si un dispozitiv hands-free. Alte cateva zeci au dat bir cu fugitii de la examen, absentand sau retrangandu-se.
Peste 9900 de dascali au sustinut proba scrisa a examenului de national de definitivare in invatamant, sesiunea 2014. In judetul Dambovita, 250 de candidati au fost validati, dar la examen s-au prezentat numai 237. Aproape 40 de dascali s-au speriat de examen si au absentat ori s-au retras, pentru ca nu au stiut sa rezolve subiectele.
S-a inregistrat si un incident neplacut. Un dascal din Dambovita a fost eliminat din sala de examen pentru tentativa de frauda. Cel care viseaza sa ajunga la catedra si sa le dea lectii elevilor a fost prins cand incerca sa copieze, folosindu-se de un telefon mobil si un dispozitiv hands free.
Cele mai cautate discipline sunt in acest an de educatie fizica, invatatori si educatoare.
Rezultatele vor fi afisate pe 19 iulie, iar pana pe 23 iulie vor fi inregistrate si solutionate contestatiile. Rezultatele finale vor fi afisate pe 24 iulie.
Anul trecut, MEN a decis sa creasca nota minima de promovare a examenului national de defitivat de la 7 la 8.

Mădălina Zăbavă
Ciprian Rusa

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe