PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » DATORI VÂNDUȚI – VIDEO

DATORI VÂNDUȚI – VIDEO

de admin
4 vizualizări

Nu ti-ai platit taxele si impozitele? Ai toate sansele sa fii executat silit. Cateva mii de targovisteni au ajuns in aceasta situatie. Nu si-au platit taxele locale si dupa ce au fost somati, s-au trezit cu opriri pe conturi. Acum sunt datori de doua ori: o data catre Serviciul de Taxe si Impozite, iar a doua oara catre banci. Mai nou, bancile percep un comision in aceste cazuri, ceea ce inseamna ca oamenii au de platit mai mult, daca vor sa fie cu taxele la zi.

Cateva mii de targovisteni figureaza pe lista datornicilor la Serviciul de Taxe si Impozite. Oamenii nu si-au platit birurile locale din anii trecuti. Au fost somati sa isi achite datoriile, dar pentru ca nu au facut-o, pe numele lor a fost intocmit un dosar de executare silitare. Mai bine zis, le-a fost puse opriri pe conturi.

Chiar si cu opriri pe conturi, tot nu au scapat, pentru ca mai nou, datornicii sunt buni de plata si la banci. Pentru opririle pe conturi, unitatile bancare au inceput sa perceapa comisioane. In aceste conditii, oamenii trebuie sa plateasca pe langa taxele restante si penalitatile aferente si comisioanele bancilor.

 

Mădălina Zăbavă

Ciprian Rusa

 

 

 

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe