PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » DATORI VÂNDUȚI – VIDEO

DATORI VÂNDUȚI – VIDEO

de admin
8 vizualizări

Romanii nu scapa de datorii, fie ca vor, fie ca nu vor, dar mai degraba pentru ca nu au incotro. Potrivit celui mai recent studiu efectuat de o firma specializata in recuperarea de creante, a reiesit faptul ca doi din trei romani sunt indatorati, in jumatate dintre cazuri sumele datorate depasind 5.000 de lei. Salariile mici din Romania ne obliga sa apelam la imprumuturi, spun oamenii.
Cand vine vorba de bani, romanii nu stau de doua ori pe ganduri. Fie apeleaza la prieteni, la rude, la banci sau CAR-uri, dar oamenii gasesc o metoda de a face rost de bani pentru a scapa dintr-o incurcatura, pentru a-si cumpara o masina, a-si construiasca o casa sau pentru alte nevoi personale. Sofia Dinu este o femeie din Dambovita care se afla in aceasta situatie. Are nevoie urgenta de bani sa-si construiasca o locuinta. Pentru ajutor financiar in realizarea constructiei apeleaza la banci.
Sofia Dinu nu este singura care se imprumuta atunci cand are nevoie de bani. Potrivit unui studiu realizat in perioada 1-12 mai pe un esantion de 5.000 de persoane, doua treimi dintre romani solicita un imprumut financiar.
Sunt insa si persoane care nu ar dori nici in ruptul capului sa se imprumute. Datoriile reprezinta un stres in plus, spun oamenii.

Valentin Popescu
Eduard Găiseanu

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe