PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » „PALETE” 2014 – VIDEO

„PALETE” 2014 – VIDEO

de admin
27 vizualizări

Generatiile de pictori ai Liceului de Arte Balasa Doamna si-au dat mana si anul acesta pentru a organiza editia 2014 a expozitiei Palete. Talentele profesorilor, ai absolventilor liceului si ai elevilor actuali au fost evidentiate in zecile de tablouri expuse in mansarda liceului targovistean care pot fi admirate timp de cateva zile de publicul interesat.
Mansarda liceul de arte targovistean a gazduit luni vernisajul expozitiei Palete. Expozitia cuprinde zeci de tablouri ale profesorilor scolii populare de arte, absolventilor liceului Balasa Doamna dar si ale elevilor dornici sa urmeze pictura in viata ca si cariera nu doar ca pasiune.
In cadrul expozitiei pot fi admirate tablouri care au ca principala tematica omul. Acestea impresioneaza atat prin minutiozitatea cu care au fost realizate dar si prin varietatea de culori, modele si materiale.
Anul acesta in cadrul expozitiei au expus si doi elevi de la clasa a XI-a sectia de pictura care s-au remarcat prin talentul lor.

Reporter: Cătălina Sandu
Imagine: Ciprian Rusa

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe