PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » DATORNICII, LĂSAȚI FĂRĂ AJUTOARE – VIDEO

DATORNICII, LĂSAȚI FĂRĂ AJUTOARE – VIDEO

de admin
13 vizualizări

A inceput vanatoarea de datornici! Cei care beneficiaza de ajutoarele sociale de la stat, dar care nu si-au platit taxele si impozitele locale, raman fara bani. In aceasta situatie se afla si mamicile care primesc indemnizatie de crestere a copilului si care inregistreaza datorii. Pana acum, sute de damboviteni s-au trezit cu prestatiile sociale suspendate, pe o perioada de cinci luni.
Din prima luna a acestui an, datornicii au intrat in atentia autoritatilor. Dupa ce primariile i-au trecut pe lista neagra, au avut timp sa isi achite restantele la taxele si impozitele locale, pana pe 31 martie. Nu au facut-o insa, asa ca s-au trezit ca nu isi mai primesc banii. In aceasta situatie sunt peste 300 de damboviteni. Cei mai multi sunt beneficiari de ajutor social, aproape 170. Urmeaza alocatia pentru sustinerea familiei, care a fost suspendata pentru aproape 70 de beneficiari. Fara bani au ramas si mamicile care se afla in concediu de crestere a copilului. Nu au platit taxele si impozitele locale, nu au mai primit indemnizatia. Au fost suspendati banii in 70 de cazuri, cele mai multe, peste 50, fiind inregistrate in Targoviste.
Cei care nu reusesc insa sa scape de datorii, risca sa ramana definitiv fara ajutor de la stat.

Mădălina Zăbavă
Ciprian Rusa

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe