PRIMA PAGINĂ » SPORT » PUBLIC DE NOTA ZECE – VIDEO

PUBLIC DE NOTA ZECE – VIDEO

de admin
0 vizualizări

Municipal – ICIM s-a jucat și la Târgoviște cu sala arhiplină. După două confruntări la Arad în care tribunele au avut propriul show, Polivalenta din Târgoviște s-a umplut la meciul al treilea, fanii purtând Municipalul spre un succes extrem de important. Au fost peste 2.000 de oameni la victoria cu ICIM, care duce CSM-ul la un pas de al 11-lea titlu național. Oamenii au profitat de vremea frumoasă, dar și de intrarea liberă și au venit la sală să își susțină favoritele. Spectatorii de la tribune au cântat la unison cu galeria Commando Dracula. Fetele lui Fleșeriu le-au mulțumit suporterilor pentru sprijin.
La jocul de miercuri seară s-ar putea doborî recordul de asistență pentru sala din Târgoviște în ultimii ani. Organizatorii așteaptă 2.500 de spectatori, nefiind exclus să se închidă porțile atunci când toate locurile vor fi ocupate, așa cum s-a întâmplat și în finala din 2013.

Reporter: Ionuț Marin
Imagine: Eduard Găiseanu

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe