PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » DE LA FINANȚE, ÎN ȘOMAJ – VIDEO

DE LA FINANȚE, ÎN ȘOMAJ – VIDEO

de Andrei Oprescu
6 vizualizări

Peste 20 de angajati de la Directia de Finante Publice Dambovita au ramas someri. Dupa ce au primit preavizele de concediere, oamenii nu au reusit sa treaca si de examenul obligatoriu care le permitea sa ramana in sistem. In speranta ca vor mai avea o sansa si vor gasi un post liber in cadrul primariilor, multi dintre ei au intrat in concediu medical.

O data cu reorganizarea ANAF, in Dambovita, 97 de angajati de la Directia de Finante Publice au primit preavizele de concediere.  Ulterior, cei care au dorit sa ramana in sistem au fost nevoiti sa sustina concursurile obligatorii, prevazute de noua legislatie in vigoare. Dintre acestia, insa, numai  69 s-au dovedit a fi bine pregatiti si s-au intors in sistem. Patru dintre ei s-au pensionat, iar 24 au picat examenul, dupa ce concurenta pe anumite posturi a fost acerba.

Sa nu ramana pe drumuri, multi dintre cei care au picat examenul, au decis sa intre in concediu medical. Pana cand apele se mai linistesc si poate apar locuri libere in administratia publica si astfel sa se poata transfera.

Urmeaza acum ca si angajatii care au ocupat pana de curand functii de conducere sa treaca prin febra examenelor. In cazul directorilor de departamente, care au fost singuri pe loc, transformarea s-a facut deja, din director in sef de departament. Acum directorii institutiei in urma concursurilor sustinute vor deveni sefi de administratie.

Echipa: Corina Slămnoiu/ Ciprian Rusa

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe