PRIMA PAGINĂ » SPORT » DE VINĂ-I ADRENALINA?

DE VINĂ-I ADRENALINA?

de Andrei Oprescu
6 vizualizări

Chrissy Givens s-a bucurat într-un mod… special după finala din mai

 

 

Chrissy Givens revine în fața fanilor lui CSM după opt luni și jumătate de la finala câștigată, chiar la Târgoviște, cu ICIM Arad. Givens a terminat jocul cu bezele ironice adresate suporterilor de la tribuna a doua, dar nu puțini au fost cei care au susținut că jucătoarea din State a transmis, indirect, reproșuri conducerii clubului, care renunțase la serviciile ei în 2012. Reintâlnirea de duminică se anunță cel puțin interesantă. O parte a galeriei a anunțat că așteaptă scuze de la baschetbalistă, dar majoritatea fanilor au iertat-o pe Givens și se gândesc că extrema poate ajuta CSM-ul în lupta pentru un trofeu național. Givens a făcut și primul pas spre reconciliere: a oferit un interviu pentru pagina de facebook a suporterilor în care cere sprijin total.

Mesajul meu pentru fani este… Sper să-mi acceptați revenirea și să luptăm împreună pentru echipă! În vară, N-am intenționat să fiu rea sau să fac ceva rău… A fost Bucurie… Sper să putem lăsa totul în urmă și să aducem titlul înapoi la Târgoviște, a declarat Givens.

 

În aceleasi coordinate se înscrie și tehnicianul lui CSM, Dan Fleșeriu. Principalul de la Târgoviște consideră că Givens trebuie primită fără scandal de tribune.

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe