PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » DE VORBĂ CU DOCTORUL CRISTIAN ANDREI

DE VORBĂ CU DOCTORUL CRISTIAN ANDREI

de Andrei Oprescu
12 vizualizări

În săptămâna Școala altfel, elevii clasei a X a a liceului Constantin Carabela și elevii clasei a 8a a școlii Ioan Alexandru Brătescu Voinești din municipiul Târgoviște, au discutat cu doctorul Cristian Andrei despre profesia de psiholog. Încântați de întâlnirea cu doctorul Cristian Andrei, elevii au discutat despre cazuri reale de psihanaliză pe care psihologul le întâmpină zi de zi. Printre cei prezenți s-au aflat și tineri care vor să urmeze profesia de medic psiholog sau psihiatru, fetele fiind cele mai încântate de acest domeniu.Doctorul Cristian Andrei le-a explicat adolescenților de ce este important să își stăpânească furia și cum trebuie să reacționeze în situații tensionate.

Doctorul a fost încântat să vorbească în fața tinerilor și declară că este greu să atragi tinerii într-o discuție din care ei să și învețe ceva. Discuția interactivă i-a făcut pe adolescenți să fie încântați de profesia de psiholog și să încerce pe viitor să practice această meserie.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe