PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » DRUM DISTRUS DE ALUNECĂRILE DE TEREN

DRUM DISTRUS DE ALUNECĂRILE DE TEREN

de Andrei Oprescu
3 vizualizări

Forţa naturii a blocat un drum în satul dâmboviţean Vulcana de Sus. În jur de 30 de gospodării au rămas izolate după ce pământul a luat-o la vale, iar alunecarea este încă activă. Oamenii se tem pentru locuinţele lor, în timp ce autorităţile se declară neputincioase.

Alunecarea de teren s-a declanşat de sâmbătă şi este încă activă. Un drum din punctul Şetreni, aşa cum este cunoscut în zonă, este blocat. Aproximativ 30 de gospodării au rămas izolate, iar oamenii abia mai pot trece spre case, escaladând malul de pământ.

Oamenii stau la o distanţă considerabilă de restul satului, iar acum drumul lung spre casă este îngreunat şi de furia naturii.

Pământul o ia la vale de ani de zile. În 2010, domnul Vasile a crezut că va rămâne fără locuinţă.

Acum oamenii merg spre case prin grădini.

Autorităţile judeţene au anunţat că momentan în zonă nu se poate interveni, întrucât alunecarea de teren este în că activă. Astfel, oamenii rămân la mila Domnului şi se roagă să scape măcar cu locuinţele întregi, chiar dacă acum sunt rupţi de civilizaţie.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe