PRIMA PAGINĂ » SPORT » DEBUT CU VICTORIE

DEBUT CU VICTORIE

de Andrei Oprescu
6 vizualizări

Chindia a debutat cu o victorie spectaculoasa in noul sezon al Ligii a II-a. Echipa din Targoviste a castigat pentru prima data in istorie la Timisoara, 4-3 cu Poli, proaspat promovata in esalonul doi. Cristi Cherchez a fost omul meciului de pe Bega: varful Chindiei a dat trei goluri.

în opt confruntări dintre echipele de tradiție ale celor două orașe, dâmbovițenii nu obținuseră nici măcar un punct pe Bega. Debutul jocului a fost halucinant: Chindia a punctat de trei ori în 20 de minute și se părea că nimeni nu poate opri un adevărat galop de sănătate al echipei lui Nicu Croitoru. Cherchez (14, 20) și Neguț (17) au semnat primele goluri ale unui meci mult mai spectaculos decât ceea ce vedem, de obicei, în eșalonul secund. [min..1.17, min.2.00, 02.41] Chindia a rămas în ofensivă, dar până spre mijlocul mitanului secund n-a mai reușit să înscrie la poarta lui Mitrea, care a avut în față o linie de fundași mai degrabă comici. Golgheterul din sezonul trecut al Târgoviștei a făcut 4-0 in minutul 66, după o gafă a lui Todorov, care a concurat cu Gălan la capitolul greșeli decisive. [03.08] Blănaru a făcut imediat 1-4 [min. 3.44], într-un moment când Chindia încă se bucura pentru golul patru, iar trei minute mai târziu Giurucici l-a învins pe Aioani cu o execuție de manual, vole din marginea careului, la vinclu [4.33]. A fost momentul care a readus Poli în joc: tot Blănaru a înscris pentru 3-4 in minutul 79,[05.07] și tot după o fază la care defensiva oaspeților a dormit. Chindia a trăit periculos pe final, dar s-a ales cu trei puncte grele din Banat, după un joc în care a entuziasmat aproape 70 de minute, dar a dezamăgit în ultimele 20.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe